Blog Norgadis Labuan

Waktu Solat WP Labuan

Video yang terpapar diruangan sudut rakaman ini adalah hasil edit sepenuhnya oleh Norgadis Labuan.

Jumaat, 19 Jun 2009

Lagu Gemuruh

Ini adalah koleksi gambar keluarga bersama hasil laut yang diperolehi di perairan Wilayah Persekutuan Labuan...

8 ulasan:

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... bestnya.. mancing kat labuan eh... ajak la saya klau p mancing tu.. sy ni fishing mania... cuma x pernah dpt kesempatan nak mancing mcm ni je.. naklumlah bujang susah.. xder org nak sponser... huhuhu

Norgadis Labuan berkata...

@Bujang Susah. Keluarga saya memang minat memancing... cuma saya saja yg jarang ikut. Bujang susah... elok guna nama "bujang kaya", lama2 jadi kaya... ramai yg sebut jadi doa tu...

BUJANG SUSAH berkata...

kak tolong tanya kat suami akak leh.. nnt klau ada rezeki saya balik umah isteri sy kat limbang boleh la minta suami akak bawa saya pegi mancing boleh ke kak? saya kalau balik limbang akan turun kat airport labuan. pastu naik express pergi ke limbang. klau boleh tinggalkan la pesanan kat blog saya nanti. xder pun sms atau email saya pun boleh. rubber_tapperz@yahoo.com. HP: 0136489991

Norgadis Labuan berkata...

@Bujang Susah. Wah.. isteri org Limbang ya. Klu gitu memang biasa dtg ke Labuanlah ya...

BUJANG SUSAH berkata...

baru jer buat majlis pada 13/2/2010 tu hari kat kampung tabahan limbang. insyaAllah klau saya dtg sana dgn isteri saya nnt saya hubungi keluarga puan..

Norgadis Labuan berkata...

@Bujang Susah. Ooh... baru je buat majlis, alhamdulillah, eloklah tu.

Tokan berkata...

salam persahabatan...bestnye labuan tringin ke sana....sahabat saya telah berhijrah ke sana...best mancing

Norgadis Labuan berkata...

Utk Tokan.
Salam persahabatan kembali.
Kalau cuaca baik memang seronok memancing di Labuan.